Forsíða       Ráðstevnukalendari

 

                    
Ráðstevnukalendari 2017
- við viðmerkingum frá Jan Willemoes (DK)

 

11. – 15. januar 2017 The Irish Conference
Locating Ourselves in a Disruptive World

Dublin,
Ireland
 
Dette bliver den 8. irske konference. Endnu har ingen fra Færøerne deltaget i denne konference, men jeg ser den som meget interessant og relevant for os på Færøerne, som også er tæt knyttet til en større nation med tætte og komplicerede sambånd. Læringen kan derfor blive forstærket yderligere.
Det er en relativt billig konference :)


 

19.-24. februar 2017

The OFEK Conference ”Authority, Leadership and Partnership - In an Era of Rapid Change and Mass Migration


Eden Inn Hotel,
Zichron Yaakov,
Israel
 

Dette er en af de billigste og samtidig mest kraftfulde konferencer i verden. Den foregår i mellemøsten i verdens heksekedel og er berømt. Deltog selv i den 2008 og det var en helt fantastisk og grænse-prøvende oplevelse. Denne gang er det også den 30. konference OFEK arrangerer. Tillykke med dét :)

 

16.-19. marts 2017 The Italian Conference ”Liquid Boundaries – Solid Borders - In Need for a Transformative Leadership”

Hotel Perla del Golfo,
Palerma,
Sicily
Dette er den 20. Italienske konference arrangeret af Il Nodo Group. Endnu har ingen fra færøerne deltaget her, men der har været kontakter og tilløb til konferencedeltagelse. Måske skal det blive i 2017 ?

 

17.-20. maj 2017 AGSLO´s konference
”Identitet, Tilllhörighet, Engagemang”

Ljungbergsgården,
Stockholm,
Sverige
Dette er den svenske konference. Dét at den finder sted i vores søsterland gør den særdeles interessant. Pt er det kun i Sverige og på Færøerne at der afholdes årlige, åbne konferencer i norden. Nyd det skandinaviske og tag på AGSLO. Se mere på dette link: http://www.agslo.se.
I NOV regner vi med, at mindst to vil deltage fra Færøerne i 2017 :)

 

21.-26 juli 2017 The A.K. Rice Conference ”Leardership, Authority and Otherness: The art of working through difference”

Boston,
USA
Dette er ”Amerikaner-Konferencen”, som afholdes i regi af A. K. Rice Instituttet. Jeg har i andre sammenhænge kaldt Leicester konferencen for ”The Mother of all conferences” og i dén terminologi vil denne konference være ”The Brother of the Mother”. Den har eksisteret næsten lige så længe som Leicester konferencen. Den har ry for at være noget helt særligt og meget ”evidens-based” i sin tilgang til at forstå og arbejde med det ubevidste i grupper og organisationer.
 
Niels Chr. Nolsøe og jeg selv deltog i 2011 og året efter deltog Tóra Petersen, Annilisa Klevang Eikhólm og jeg selv. I 2014 deltog Jóngerð Nielsen, Herluf Sørensen, Rigmor N. Arge, Annilisa Klevang Eikhólm og jeg selv. I 2015 deltog Herluf Sørensen og Poul Geert Hansen.

Erfaringen er, at netop dét at flere tager afsted sammen, forstærker både konference, læring og oplevelsen flerfold! En helt igennem fantastisk oplevelse. Vil på det stærkeste anbefale denne konference i et stort land! Link: http://www.leadershipakrice.org

 

August 2017 The Vilnius Conference
”Titel endnu ikke offentlig…”

Vilnius University,
Vilnius
Dette er den 8. konference i Vilnius, Litauen, som er et spændende sted i sin udvikling. Arnold Hjelm Nielsen fra Færøerne har tidligere deltaget i stabsarbejdet og er mere end villig til at bistå med information og staldtips . Også Bjørn Josefsson som flere gange har været stabsmedlem i Gjógv har deltaget dér. Staben består af en række af verdens mest erfarne inden for dette felt. En enestående mulighed for én på opleveren og læring for livet – og så er den billig!

 

5.-18. august 2017 The Leicester Conference
”TAO of Tavistock: Task Authority Organisation”

University of Leicester,
UK
Dette er ”The Mother of all Conferences”. Den varer to uger og giver dig tifold mere med hjem end hvad du kom med. Den er berømt og berygtet verden over, og er vel nok dén konference alle drømmer om at tage på :)
Jeg har deltaget i Leicesterkonferencen fire gange – som A-medlem, B-medlem, Training-group og som stabsmedlem. Niels Chr. Nolsøe, Arnold Hjelm Nielsen og Helgi Rasmussen har tidligere deltaget fra Færøerne. Har kun én ting at sige: Gør det!!

 

September 2017 The India Conference
”Titel endnu ikke offentlig…”

Goa,
India
Dette er en af de indiske konferencer. Den varer 12 dage og er helt særegen qua sin unikke location. Jeg har tidligere deltaget i konferencen som stabsmedlem og det var en yderst spektakulær og givende oplevelse. Noget jeg stadig lærer af.
 
 

Hint:
Hvis du er medlem af NOV kan du ansøge om stipendiater, når du søger deltagelse på konferencer i udlandet!
I praksis betyder dét, at en konferencedeltagelse aldrig koster mere, end det kan lade sig gøre at deltage :)


Links:
Tavistock Institute: www.tavinstitute.org
AK Rice Institute: www.akriceinstitute.org
NAPSO: www.napso.dk
AGSLO: www.agslo.se
Grouprelations: www.grouprelations.com
OPUS: www.opus.org.uk
ISPSO: www.ispso.org


Vil du vide mere om GruppeRelationskonferencer, så kig på nedenstående videoklip fra YouTube:
Videoklip: http://www.youtube.com/watch?v=ENHO1yUtCRo

Se også testimonials fra tidligere deltagere og spændende litteratur på denne side.
 

© NOV - Netsamstarv fyri Organistiónssálarfrøði í Verki, 2016.

 

Netsamstarv fyri Organistiónssálarfrøði í Verki


NOV
varð stovnað 9. november 2010, og skipaði fyri tí fystu Gjáararbeiðsráðstevnuni í februar 2011.

Endamálið við felagnum er at stimbra og menna førleikar at brúka psykodynamisku og systemteoretisku organisatiónssálafrøðina í verki.

Hetta verður gjørt við opnum og innanhýsis tiltøkum, m.a. lurtivarðhald, temadagar, bólkarelatiónsráðstevnur, kunningarátøk og samsvarandi virksemi, vanliga við virkislagaðum frálæruhátti.