Testimonials

Evalueringer og Testimonials fra tidligere konferencer…

“Det har været en helt fantastisk oplevelse. En slags ”personlig” rejse og bevidstgørelse af mønstre hos mig selv. Mønstre som er blevet verificeret og en erkendelse af hvorfor jeg netop har brug for disse for at kunne fungere. Jeg er blevet meget bevidst om min egen rolle som leder og arbejder videre med at styrke min autoritet som leder.”
”Intens upplivilsi sum eg eri glað fyri at eg fekk loyvi til at verða ein partur av. Fyri mær ein ókendur heimur - ein nýggj dimensión. Eg eri vorðin meira tilvita um skiftandi leiklutir sum eg - og onnur fáa og/ella átaka okkum. Eg spegli mær í øðrum fólkum og síggi betri hvønn leiklut tey hava – hvat tey bera upp á – og um tey trívast í honum. Somuleiðis eri eg vorðin meira tilvita um hvønn leiklut eg trívist væl ella minni væl við - og hvønn leiklut eg mistrívist við.
Tað hevur altíð ligið meira til mín at fokusera upp á úrslitið heldur enn tilgongdina – hetta haldi eg er broytt nakað hjá mær, tí nú haldi eg at tilgongdin er meira spennandi.
Í dagsins samfelagið har alt skal ganga skjótt fyri seg – so haldi eg at tað er gott at onkur hugsa seg um og hyggja eftir tilgongdini, soleiðis at tingini ikki bara verða skrumbla ígjøgnum. Hetta royni eg at verða tilvita um – sigi ikki at hetta er so lætt.
Uppgávur kunnu loysast upp á fleiri mátar - Tað er ikki altíð at tann skjótasta loysnin sum er tann rætta. Her fært tú ein nýggjan vinkul.”
“Konferensen gav mig en fantastisk muglighed for at iagttage, det der sker under overfladen i en gruppe/organisation. Jeg blev overrasket over, at der skete nogenlunde det samme i alle grupper uanset hvilken faglig baggrund vi havde og uanset hvilken nationalitet vi havde. Temaer så som magt, jalousi, rivalisering, modstand osv. kom til syne i alle grupper. Dette har gjort, at jeg har fået en større forståelse for, hvad der sker i en personalegruppe, når der f.eks. skal laves ændringer i arbejdsgange. Jeg forventer nu at folk reagerer forskelligt på ændringerne og er parat til at høre på deres frustrationer.”
“Fem poäng av fem möjliga för ledning, lärande och tema !
Detta var min fjärde konferenserfarenhet. Upplevelsen är att den var varmare, öppnare och mer lustfylld än tidigare erfarenheter. En bidragande orsak kan vara det nordiska deltagandet som jag upplevde som befriande. Det fanns en oro, beroende på en tidigare, mindre god erfarenhet, att jag skulle ha svårt att förstå och kunna jobba med mig själv med konsulter som pratar danska eller färöyiska men det var inga problem. Det kändes bra att det var en stor och bred stab. Omgivningarna var fantastiska. Jag är mycket nöjd och glad att jag fick möjlighet att delta.”
“God, veltilrettelagt konference og en kompetent stab. Jeg lærte meget, og lærer endnu ;) En unik måde at forholde sig til dig selv og sin ledelsesstil. Der er rig mulighed for reflektion og udbyggelse af mine egenskaber som leder, og herved at udbygge mine ledelsesevner under trygge forhold.”
“Opplevelsen av å få være med på en annerledes konferanse som innbyr til en større forståelse for hvilke valg man tar og hvem man ønsker å være. Uglemmelige menneskemøter. Forståelsen av hvilke roller som jeg tar/ikke tar. Større forståelse for andres virkelighetsoppfattelser. En spesiell konferanse som innbyr til kontakt med ens indre liv, hvem man er og vil være. Lærerike erfaringer gjennom de mange menneskemøter man opplever omkranset av mektig, flott natur.”
”Har du modet til at gå over stregen og prøve nye grænser, så er denne konference et must.
Det er grænseoverskridende, intenst, spændende og sandelig udfordrende at være deltager på Gjáarkonferencen. Til gengæld så er det de mest lærerige 4 dage i mit liv.
Tað var rátt, flott og gott. Kenslubarometri svingaði við spenningi, ótta, ræðslu, sorg, gleði og av og á tómleiki. So væl sum rátt so var eisini flott at uppliva í og við mær sjálvum og saman við øðrum í ymiskum kontekstum. At inn- og útliva, hvussu vit menniskju eru, handla og virka sum staklingar og hvat hendir í samanspælinum, eisini tengt at uppgávu, 'på gott og vont'. So serstakliga meiningsfult og lærandi, at fáa uppliva í intensum internati, hvussu eg sum persónur, í ólíkum rollum eri í og við mær sjálum, eisini relasjonelt, í ólíkum prosessum. Ótilvitað og tilvitað.
”Jeg oplevede en kolosal dynamik, med konsulenter der kunne sit kram. Jeg oplevede også, at jeg turde komme på banen og hvor jeg tvang mig selv ud i situationer hvor jeg ellers ville tie stille. Jeg kunne mærke læring i kroppen, lysten til at være til stede og midt i det hele. Jeg legede med tanken om, at her måtte jeg komme igen. Konceptet var storartet.”
“Min umiddelbare opplevelse var: Fantastisk! Stedet, med den vakre bygda og storslåtte naturen, helt unikt! Det frie opplegget, innen trygge rammer passet meg perfekt! Konferansen gav meg rom og tid til tanke og følelser. Gode rammer og frihet innen disse, gav meg et etterlengta «pusterom». Mulighet til å prøve ut mindre akseptable følelser hos meg selv.
Mulighet for å sjå parallell prosesser til eget arbeid og overføringsverdi i dette, har gitt meg krefter til å ta fatt i fastlåste utfordringer på egen arbeidsplass.”
"Vov at tage til kanten af verdenen og mød din egen kant.
Her er chancen for at blive mere vis, uden at behøve at være klog på hvad og hvorfor!"
“Kom á NOV-arbeiðsskeið og ver ovfarin av, hvussu tú og onnur bera tykkum at. Tað er álvarsamt og stuttligt, vekir umhugsan og kenslur.”
Energin är enorm och så även både de inre och yttre känslostormarna. Att sedan få uppleva detta på Färöarna, där vädret går som i en parallellprocess till mina egna känslosvall ger ytterligare dimension som är ovärderlig.
Jag rekommenderar alla som vill fortsätta pusslet med sig själva och processer kring grupper att åka på en Tavinstock konferens, och för er som vill våga lite mer att ta chansen att delta i den på Färöarna!
Jag fick mycket positivt ut av den att använda praktiskt i mitt dagliga arbete och jag uppskattar verkligen hela konferensens uppläggning och genomförande. TACK!”
“Deltagelse i Gjáarkonferencen er en kæmpe oplevelse. Det er et fantastisk læringsrum og den læring, som jeg fik med mig, vil jeg ikke glemme. Den har banet sig vej ind i mit inderste på en måde, som jeg aldrig ville kunne læse mig til eller få indsigt i på et kursus. Læringen er umiddelbart brugbar i min praksis som supervisor og konsulent og den er alle pengene værd!”
“Eg hevði eina sera góða uppliving, har eg líka frá byrjan til enda var sera upptikin av tí sum fór fram - bæði við at eygleiða og merkja á mín egna kropp hvussu nógv energi var í at luttaka í einum stórum bólki, har tað alla tíðina lá í luftini at skilja millum tað tilvitaða og ótilvitaða.
Eftirfylgjandi er eg vorðin meira tilvitaður um, hvussu ein ekstravertur/opin persónur, sum ofta átakur sær at ganga fremst í einum máli/uppgávu eri í vanda fyri at verða mál fyri “projektiónum” hjá øðrum - í form av frustratiónum, irritatión, øvund etc. Hetta hevur gjørt, at eg tori nógv betur at standa við meg sjálvan og tær avgerðir sum eg taki ella eri partur av.”
“Flot sammensat og planlagt. Professionelt arrangeret, og udtænkt til den mindste detalje. Ligner ikke andre konferencer, og det var en udfordring at møde op til et arrangement som dette. Utroligt hvad vores adfærd og personlighed gør ved andre mennesker, og hvor megen modstand det kan give, uden at vi selv opdager det. Du får meget ud af konferencen, hvis du tør være dig selv. Det kræver at du er tålmodig og ærlig over for dine følelser og reaktioner og mestrer at være i nuet. Det er lærerigt og samtidigt grænseoverskridende. Alt i alt en fantastisk konference!
“Denne konferansen var min første arbeidskonferanse, og det ble en sterk følelsesmessig opplevelse, og jeg føler meg inspirert til å delta i senere arbeidskonferanser etter Tavistock-modellen.
Jeg føler at jeg har startet på en personlig endring, som jeg vil takke konferansen og dens innhold for.”
“Meget veltilrettelagt konference med en behagelig stemning, der skabte et godt udgangspunkt for læring. Erfaringer med hvordan jeg kan eksperimentere med at få og tage roller og hvilke tilstande og muligheder det skaber i mig selv og omkring mig. Og ny erfaring med, hvad der kan ske i små og store grupper og en bevidsthed om, hvilke former for grænser, der er vigtige i små og store grupper.
Et rum til at blive klogere på sig selv i grupper og en mulighed for at eksperimentere med sig selv, for at nå frem til mere meningsfulde former for samskabende processer.”
At vit í Føroyum hava eitt produkt við tílíkari atráttarmegi og góðsku, gevur mær vón, stoltleika og orku - eitt stórt herðaklapp til NOV!”
“Veldig bra. Ble overrasket og tok litt tid å forstå hva dette var, men det gjorde faktisk det hele som en stor reise for meg. For dem som ikke har vært borte i grupperelasjoner så er det spennende å se hvordan en gruppe fungerer. Hva er satt av «usynlige» rammer og hva skjer om man utfordrer disse og hvordan du selv tar plass i en gruppe. Videre hvordan gruppen reagerer på ulike sider av deg. Det er mulig å teste ut ulike case for egen læring. Flott og spennende natur og et vær som harmoniserer med stemningene på konferansen.”
"Sjældent, eller aldrig, har jeg oplevet en konference med så mange deltagere, hvor der var så meget åbenhed og så meget accept mellem deltagerne, og hvor jeg i den grad følte jeg var velkommen og kunne snakke med alle..."
“Mitt upplevelse av konferensen var, i sin helhet mycket givande och jag var väldigt nöjd med temat samt mitt eget deltagande och lärande.
Stabens sammansättning och förhållningssätt samt deltagarnas engagemang och ansvarstagande bidrog till ett positivt lärande där öppenhet, nyfikenhet och mod präglade klimatet. Slutligen vill jag även framföra Färöarna, speciellt då platsen för konferensen samt balansen mellan olika nationaliteter som en viktig framgångsfaktor.”
“Jeg fik udbytte i form af, at jeg kan drage en masse paraleller fra konferencen til min daglige praksis, og dermed har fået øget forståelsen for mekanismer i grupperne. Fra reflektionsgruppen tænker jeg meget over hvor mange tanker og forbehold der ligger bag hver enkelt handling. Og hvor hurtigt gruppen drager konklusioner – explaining kills exploring – AHA oplevelse”
“Eitt sera spennandi, meiningsfult og øðrvísi upplivilsi! Eg sodni enn...so læringin kemur í bitum so hvørt, men fantastiskt at kunna fara til Gjáar, hitta fólk úr øðrum londum eins og føroyingum, í einum umhvørvi og einum designi, sum bara sigur “Top!” Tey trý tingini, sum eg vil leggja dent á er: tilvitið at leiða millum fantasi og veruleika, málsliga og mentanarliga avbjóðingin at virka í einum altjóða umhvørvi og fatanin av at hvat stuðlar ávikavist forðar einari menningartilgongd.
“En fantastisk lærerig og berigende oplevelse at deltage. Sted, indhold, deltagerne og tilrette-læggelsen: Alt gik op i en højere enhed, og spillede sammen på bedste vis.
At jeg forstod, hvordan fantasier kan optræde forklædt som fakta, og at fantasierne er svære at opdage, fordi vi tror vi har eksakt viden uden at undersøge dette nærmere.
At jeg kunne se hvordan både min egen og andres baggrundshistorier stadig har stor indflydelse på vores ageren i vores arbejdsliv – på godt og ondt.
Konferenceformen kan noget helt særligt - og meget værdifuldt - i forhold til andre læringstyper.”
“Att delta i en Tavinstock konferens är ett minne för livet och det kommer att ta lång tid att smälta alla intryck från de fyra dagarna. Ramarna ger dig som deltagare möjlighet att både utforska dig själv och de grupper du deltar i på ett helt nytt sätt, i vissa fall kanske inte socialt accepterat, som du inte kommer att då tillfälle till i vardagen. Pusselbitarna kanske inte är nya, men nu får jag chans att lägga pusslet och se helheten – det är ibland överväldigande!
”Spooky! Konferansan leiddi meg á gáttina til ein nýggjan heim, har ið bólkahugtakið verður endurnýggjað - gleði meg at fara um gáttina. Torir tú...at lata verða við at fara á næstu Gjáarkonferansuna? Tað er meiri millum himmal og jørð sigur eitt orðatak, eg vil siga at tað er nógv meiri millum himmal og jørð á tíni deild enn tú yvirhøvur gevur tær far um...og at duga at lesa tað av ger at tú í nógv størri mun fær navigera í organisationini og vísa leiðaraskap.”
Deltagelse på arbejdskonferencen har åbnet op for et ufatteligt stort personligt potentiale, som jeg ikke anede jeg besad, og som beriger både mit personlige og arbejdsmæssige liv. Jeg vil vove at påstå, at uden den tilegnede lærdom fra arbejdskonferencer, kunne jeg ikke løse mine arbejdsmæssige opgaver med samme succes, som det er mig muligt i dag…"

 

EARLY BIRD!

Deltagelse i A- og B-delen:
DKK 15.900,00


Deltagelse i P-delen:
DKK 17.900,00.DKK

Stipendiater
Det er muligt at ansøge om nogle få stipendiater (reduceret pris). Ansøgning sendes til konferenceadministratoren ved tilmelding.

Pris for tilrejsende
udenfor Færøerne:

Deltagelse i A- og B-delen:
DKK 12.400,00Deltagelse i P-delen:
DKK 14.400,00.DKK


Meningen er, at udgiften til transport og ekstra overnatning ikke skal hæmme deltagelse fra de øvrige skandinaviske lande.

Tilmelding senest mandag den 12. december 2015.


 

 

Kontakt

Spørgsmål og yderligere information:


 

Annilisa Klevang Eikhólm
Konferenceadministrator
annilisa@elektron.foSiv Boalt Boëthius
Konferencedirektør
siv.boalt-boethius@edu.su.se